Legg meg til som venn

Litt av et vær...

Nå er det allerede 9 juli, og synes virkelig ikke vi har hatt noe særlig sommer enda. Det regner, og regner og regner enda mer. Hørte også at det tordnet og lynet i Porsgrunn, så håper ikke det kommer den veien her. Porsgrunn er bare 20-30 minutter unna, så er nok mest sannsynlig at det gjør det. Kommer det torden så får jeg nok ikke sove i natt. 

Greit at regnet er koselig å høre på, men er så kjedelig å ikke kunne være ute.Tror ikke katten min er veldig fornøyd heller. Han pleier å ligge ute på verandaen, men nå bråker det så mye på taket der at han nesten ikke tør det uten at jeg er i nærheten, synes litt synd på han stakkars. Han så hvertfall veldig sur ut når jeg skulle gå.Så nå har jeg endt opp foran pcen som vanlig, med en kopp te og gladmusikk på iTunes. Prøver å få litt sommerstemning, men er jo vanskelig med det været her. Tror nok jeg kommer til å spille sims isteden.

Hva gjør du i dag?


Kommentarer
Linda Breivik

For en søt pus^^, Idag har jeg ikke gjort noe spesielt.Jeg har vært fyllesjuk deluxe så har for det meste chillet i senga mi:)Blogg: http://www.xMusicIsMyLifex.blogg.no
09.jul.2011 @ 20:38
inspirit - ❒ Single ❒ Taken ✔ Inspirit

Linda Breivik: uffda, hørtes ikke godt ut D:Blogg: http://inspirit.blogg.no/
09.jul.2011 @ 20:55
vives

Været har vært slik hos oss helt siden sommerferien begynte! Søt katt:)Blogg: http://vives.blogg.no
10.jul.2011 @ 02:05
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29429487
hits